Egy hajóban a Magyar Suzuki és a Flaar

2019.Júl.11hírek

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Suzuki Zrt. és az innovatív hazai hajóépítő műhely, a Flaar Mérnöki Tervező és Szolgáltató Kft. 

A Flaar Kft. fő profilja a sport-, verseny- és munkahajók gyártása. Hajóihoz a benzinüzemű motorokat kizárólag a Suzuki szállítja. A most megkötött hosszú távú stratégiai megállapodást piaci igény hívta életre: ezentúl a Flaar hajótesteket és a Suzuki hajómotorokat együtt, menetkész hajóként vehetik át az ügyfelek.

A megállapodás rögzíti az együttműködés alapjait, amelyek közül kiemelten fontos a közös termékfejlesztés, valamint az együttműködés során fejlesztett termékek értékesítésének kétoldalú támogatása. A továbbiakban a Flaar és a Suzuki márka közös marketingkommunikációval, kölcsönös védjegyhasználattal, együttes képzési programokkal erősíti egymást.

A hazai nagyközönség előtt a két márka ezentúl közösen jelenik meg a rendezvényeken és a kiállításokon.

A Magyar Suzuki Zrt. büszke a hazai és a nemzetközi hajózás motorizációjában betöltött szerepére, amit most újabb szintre emel a hazai Flaar Kft.-vel megkötött hosszú távú stratégiai megállapodás.

További hírek

Flaar 18 hajóosztály verseny a swertkupán

Flaar 18 hajóosztály verseny a swertkupán

Immáron kétéves tradíciója az újraéledt Svert Kupának, természetesen az 1929 évi hagyományt is követve, hogy a versenyen induló minden népesebb hajóosztályt különértékeli. Idén nagy örömmel jelenthettük be, hogy a Flaar18 is ezen kategóriában szerepelve hajóosztály...

Öreg-tavi tókerülőn a Flaar 18-al

Öreg-tavi tókerülőn a Flaar 18-al

Augusztus 27-én rendezték a Tatai öreg-tavon az Öreg-tavi tókerülő és Flaar 18 kupát. A versenyen két kört kellett teljesíteni a tó körül, ahol 3 kategóriában indultak a versenyzők (ifjúsági, túra, verseny hajó kategória). ... további szövegek mégTovábbi...

Partnereink

E-mail

Közösségi média

Paloznak

Hajótervezés és gyártás – 8229 Paloznak, Deák Ferenc u. 10.

Etyek

Fejlett kompozit technológiák, szerszámgyártás és tervezés – 2091 Etyek, Hrsz. 1506